WINNAAR MOOIST VERSIERDE HUIS/TUIN OP HET ELZASPLEIN

12 december 2021

Een aantal weken geleden hebben wij de bewoners van het Elzasplein gevraagd om, met het oog op de kerstmarkt, hun huis/tuin zo mooi mogelijk in kerstsferen te versieren. Daarmee kon de winnaar een kerstcadeaupakket winnen t.w.v. 50 euro, gesponsord door Jumbo Moonen. Ondanks dat de kerstmarkt helaas ook dit jaar weer niet door kon gaan vanwege corona, hebben wij wel een winnaar gekozen en dat was unaniem huisnummer 26. Wij wensen de bewoners heel veel plezier met het gewonnen pakket en hopen dat het jullie goed zal smaken.

 

WINNENDE LOT DEELNEMERS GARAGE SALE

14 september 2021

Alle deelnemers aan onze garage sale hebben van de organisatie een lotnummer gekregen waarmee ze kans maakten op een hele mooie prijs. Meteen na afloop hebben we de trekking gedaan en is er een winnaar uit de bus gekomen (62). Inmiddels is de prijs ook al opgehaald en hebben we iemand heel erg blij mogen maken met een prachtige hangstoel. Namens de organisatie heel veel plezier ermee!

WINNENDE LOT BEZOEKERS GARAGE SALE

12 september 2021

Tijdens de garage sale hebben wij loten verkocht ten bate van onze organisatie, voor het mogelijk maken van onze toekomstige evenementen waaronder o.a. de groots opgezette kerstmarkt. Onze dank gaat uit naar iedereen die ons heeft gesteund met het kopen van 1 of meerdere loten. Zondagavond hebben we meteen de trekking gedaan en het winnende lot (180) getrokken die een hele mooie Weber BBQ heeft gewonnen. Na het plaatsen van de filmpjes van de trekking op onze Facebook pagina Festijn op het Elzasplein werd er vrij snel daarna bij ons aangebeld en kwam de gelukkige winnares de BBQ al ophalen. In alle hectiek zijn wij helaas vergeten een foto te maken, maar wij kunnen met zekerheid zeggen dat de winnares (die ook nog eens jarig was die dag) er ontzettend blij mee was. Wij wensen haar dan ook heel veel plezier met de gewonnen prijs.