TERUGBLIK GARAGE SALE 2022

12 september 2022

De garage sale van 2022 was weer een succes, met nog meer deelnemers dan voorgaande jaren. Helaas waren er wel, ondanks het mooie weer, minder bezoekers dan voorgaande jaren, maar dat kwam ook doordat er op zo'n 20 plekken in de nabijheid van Sittard meerdere evenementen plaatsvonden. Maar desondanks was het toch een hele gezellige dag waarop de buurtbewoners die meededen zich samenpakten en er een "feestje" van maakten. 

Rest ons nog alle deelnemers te bedanken voor het meedoen en alle bezoekers die zijn geweest voor hun aanwezigheid.

WIJ STOPPEN MET DE KERSTMARKT(EN)

1 juli 2022

Vanwege de slechte weersomstandigheden die wij elk jaar hadden, de hoge kosten die bij een kerstmarkt komen kijken en alle rompslomp om vergunningen rond te krijgen, hebben wij als organisatie besloten te stoppen met het organiseren van de kerstmarkt(en).

Wij kijken met veel plezier terug op 5 jaar kerstmarkten op het Elzasplein waar we geweldige herinneringen aan over hebben gehouden, mede dankzij alle standhouders die de weg naar onze markt wisten te vinden. Zonder jullie hadden wij dit succes nooit kunnen behalen en onze dank gaat dan ook uit naar jullie en naar alle bezoekers die wij mochten ontvangen. 

TERUGBLIK MADE WITH LOVE MARKT 12 JUNI 2022

14 juni 2022

Wij willen als organisatie iedereen (standhouders en bezoekers) van harte bedanken voor het meedoen en bezoeken van onze markt. Het was een fantastische dag, het zonnetje scheen uitbundig, de standhouders hadden echt de mooiste producten gemaakt en gelukkig hebben veel bezoekers de moeite genomen om een kijkje te komen nemen. Hieronder alvast een kleine impressie, de rest van de foto's zijn te vinden onder het kopje foto's evenementen. 

 

WINNAAR MOOIST VERSIERDE HUIS/TUIN OP HET ELZASPLEIN

12 december 2021

Een aantal weken geleden hebben wij de bewoners van het Elzasplein gevraagd om, met het oog op de kerstmarkt, hun huis/tuin zo mooi mogelijk in kerstsferen te versieren. Daarmee kon de winnaar een kerstcadeaupakket winnen t.w.v. 50 euro, gesponsord door Jumbo Moonen. Ondanks dat de kerstmarkt helaas ook dit jaar weer niet door kon gaan vanwege corona, hebben wij wel een winnaar gekozen en dat was unaniem huisnummer 26. Wij wensen de bewoners heel veel plezier met het gewonnen pakket en hopen dat het jullie goed zal smaken.

 

WINNENDE LOT DEELNEMERS GARAGE SALE

14 september 2021

Alle deelnemers aan onze garage sale hebben van de organisatie een lotnummer gekregen waarmee ze kans maakten op een hele mooie prijs. Meteen na afloop hebben we de trekking gedaan en is er een winnaar uit de bus gekomen (62). Inmiddels is de prijs ook al opgehaald en hebben we iemand heel erg blij mogen maken met een prachtige hangstoel. Namens de organisatie heel veel plezier ermee!

WINNENDE LOT BEZOEKERS GARAGE SALE

12 september 2021

Tijdens de garage sale hebben wij loten verkocht ten bate van onze organisatie, voor het mogelijk maken van onze toekomstige evenementen waaronder o.a. de groots opgezette kerstmarkt. Onze dank gaat uit naar iedereen die ons heeft gesteund met het kopen van 1 of meerdere loten. Zondagavond hebben we meteen de trekking gedaan en het winnende lot (180) getrokken die een hele mooie Weber BBQ heeft gewonnen. Na het plaatsen van de filmpjes van de trekking op onze Facebook pagina Festijn op het Elzasplein werd er vrij snel daarna bij ons aangebeld en kwam de gelukkige winnares de BBQ al ophalen. In alle hectiek zijn wij helaas vergeten een foto te maken, maar wij kunnen met zekerheid zeggen dat de winnares (die ook nog eens jarig was die dag) er ontzettend blij mee was. Wij wensen haar dan ook heel veel plezier met de gewonnen prijs.