De organisatie stelt zich voor

 

VOORZITTER

Pascalle Schelberg.

Ik ben getrouwd met Frank Schelberg en samen hebben we 1 dochter, Tanja. Ik woon vanaf het begin (1995) op het Elzasplein en het organiseren zit in mijn bloed. In april 2015 is mijn vader helaas overleden en ik kwam hierdoor in een negatieve spiraal terecht waar ik niet wist uit te komen. Totdat ik tijdens een BBQ het idee opperde om eens een kerstmarkt te willen organiseren en dat bleek voor mij de gouden zet om mijn leven weer een positieve draai te gaan geven. Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en ik hoop dat we nog vele jaren de (kerst)markten en alle andere evenementen mogen blijven organiseren.

 

SECRETARIS

Erik Kerkhofs.

Alweer een tijdje geleden werd me gevraagd om secretaris te worden van stichting "The E team". Ik heb meteen ja gezegd, doen! Naast mijn werk en dagelijkse beslommeringen is dit een leuke en zinvolle besteding van mijn vrije tijd. Omdat ik een technische achtergrond heb help ik Frank waar dit nodig is bij technische zaken. Mijn grootste hobby's zijn fietsen,  wandelen en uitwaaien in Zeeland."

 

PENNINGMEESTER

Gabriëlla Moonen

In 2017 ben ik, samen met mijn vader, bij de organisatie gekomen en op 1 oktober 2021 heb ik het stokje overgenomen van de vorige penningmeester en zorg ik ervoor dat het financiële plaatje goed op orde blijft om alle evenementen te kunnen blijven organiseren.

ORGANISATIELID

Frank Schelberg

In 2016 ben ik officieel bij de organisatie gekomen, maar ik ben vanaf het begin al betrokken geweest bij de organisatie van de markt. Ik maak de planning van de kramen (de plattegrond van het plein) in Autocad. Hierdoor kunnen we vooraf precies zien waar en hoeveel kramen er op het plein passen. Verder doe ik op de dag van de markt alle voorkomende werkzaamheden die nodig zijn om de markt tot een succes te maken, denk hierbij o.a. aan technische uitdagingen. De organisatie van de markt en alle andere evenementen doe ik dan ook, samen met onze gezellige groep, met veel plezier.

ORGANISATIELID / SPONSOR

Peter Moonen (JUMBO)

Nieuw lid sinds 2017.

Mijn beweegreden om me aan te sluiten bij de organisatie was dat het voor mij leuk is om weer eens wat anders te doen. Het is een leuk team om mee samen te werken en iets met zijn allen organiseren is altijd een feestje. Het verrijkt toch weer een stukje van je leven.

ORGANISATIELID 

Frank Vermeule

Nieuw lid sinds 2019.

Tijdens de garage sale 2019 kwam ik in gesprek met 2 mensen van de organisatie en na het horen van hun enthousiaste verhalen omtrent de evenementen die zij organiseren, heb ik aangegeven graag deel te willen uitmaken van de organisatie. In december 2019 heb ik meteen de vuurdoop gekregen, dat jaar was de kerstmarkt, vanwege het 1e lustrum, een heel weekend in een grote tent. Maar het is een feestje om dit en andere evenementen samen met ons team te organiseren.

ORGANISATIELID

Bart Schmitz

Nieuw lid sinds 2021.

Tijdens een rondgang van de organisatie door onze wijk kwam ik in gesprek met hun en werd ik al vrij snel enthousiast door hun verhalen. Aangezien ik zelf ook iemand ben die van organiseren houdt heb ik al vrij snel besloten me aan te sluiten bij de organisatie. Helaas was er in 2021 geen evenement vanwege corona, maar dat hebben we zeker ingehaald met ons eerstvolgende evenement, de Made with Love markt in juni 2022. 

VRIJWILLIGER 

Tanja Schelberg

Sinds 2015, de allereerste kerstmarkt, ben ik (doordat mijn beide ouders in de organisatie zitten) nauw betrokken bij de organisatie van de kerstmarkt en help ik als vrijwilligster graag mee. Want bij zo'n groots opgezet evenementen en ook alle kleinere evenementen kun je nooit genoeg helpende handjes hebben.

VRIJWILLIGER

Jeanne Renet.

Aangezien Pascalle en ik al vele jaren vriendinnen zijn, heb ik de hele opzet van de allereerste kerstmarkt meegemaakt en was ik na het resultaat gezien te hebben meteen onder de indruk van het enthousiasme en de gedrevenheid van de organisatie en heb ik mijn hulp aangeboden waar dat nodig is.