KERSTMARKT STADBROEKERMOLEN

Na vele verzoeken en ook omdat wij het zelf heel erg hebben gemist, hebben wij als organisatie besloten om dit jaar weer een KERSTMARKT te gaan organiseren. Zoals jullie wellicht weten, was één van de redenen dat wij gestopt zijn omdat wij altijd pech hadden met het weer. Daarom zijn wij dan ook op zoek gegaan naar een mooie, sfeervolle binnenlocatie die op een redelijke afstand ligt van het Elzasplein. En wij zijn blij en trots te mogen melden dat wij deze locatie hebben gevonden, nl. de Stadbroekermolen in Sittard.

De Stadbroekermolen heeft diverse zalen ter beschikking en middels een sfeervol aangeklede looproute kom je dan langs alle mooie (kerst)spullen en (kerst)cadeautjes. Tijdens of na het shoppen is er natuurlijk ook de gelegenheid voor een hapje en/of een drankje.

Deze gezelligste kerstmarkt van het zuiden gaat plaatsvinden op zaterdag 30 november van 17 tot 21.30 uur en op zondag 1 december van 11 tot 17 uur. Inschrijven kan voor 1 of beide dagen en we hebben zowel binnen alsook buiten plekken beschikbaar.

Inmiddels zijn op beide dagen al ruim de helft van de beschikbare tafels binnen gereserveerd. Wil je meedoen en verzekerd zijn van een plek binnen, wacht dan niet te lang met aanmelden, want vol = vol !!

 

PRIJZEN TAFEL BINNEN OF KRAAM BUITEN:

Tafel binnen 1.80 x 0.75: 1 dag 25,- / 2 dagen 45,-

Kraam buiten 3 m incl. lang zeil: 1 dag 25,- / 2 dagen 45,-

BORG 20,-

Adres Stadbroekermolen: Jacqueline Roufsweg 1, 6136 KX Sittard.

INSCHRIJFFORMULIER

Inschrijfformulier Kerstmarkt 2024
Word – 28,1 KB 43 downloads