KERSTMARKT STADBROEKERMOLEN

Na vele verzoeken en ook omdat wij het zelf heel erg hebben gemist, hebben wij als organisatie besloten om dit jaar weer een KERSTMARKT te gaan organiseren. Zoals jullie wellicht weten, was één van de redenen dat wij gestopt zijn omdat wij altijd pech hadden met het weer. Daarom zijn wij dan ook op zoek gegaan naar een mooie, sfeervolle binnenlocatie die op een redelijke afstand ligt van het Elzasplein. En wij zijn blij en trots te mogen melden dat wij deze locatie hebben gevonden, nl. de Stadbroekermolen in Sittard.

De Stadbroekermolen heeft diverse zalen ter beschikking en middels een sfeervol aangeklede looproute kom je dan langs alle mooie (kerst)spullen en (kerst)cadeautjes. Tijdens of na het shoppen is er natuurlijk ook de gelegenheid voor een hapje en/of een drankje.

Deze gezelligste kerstmarkt van het zuiden gaat plaatsvinden op zaterdag 30 november van 17 tot 21.30 uur en op zondag 1 december van 11 tot 17 uur.

 

GOED NIEUWS!!

We hebben de mogelijkheid gekregen om uit te breiden, wat inhoudt dat er nog extra tafels binnen beschikbaar zijn! Maar ook hiervoor geldt weer, vol = vol, dus wacht niet te lang als je erbij wilt zijn !!

Op dit moment zijn wij voldoende voorzien van sieraden en niet echt kerstgerelateerde producten! De overige beschikbare plekken willen wij graag vullen met echte kerst producten, dus maak/verkoop jij bijv. kerststukken, kerstballen of andere leuke kerstspullen, meld je dan aan d.m.v. onderstaand inschrijfformulier.

PRIJZEN TAFEL BINNEN OF KRAAM BUITEN:

Tafel binnen 1.80 x 0.75: 1 dag 25,- / 2 dagen 45,-  

Kraam buiten 3 m incl. lang zeil en verlichting: 1 dag 25,- / 2 dagen 45,-

BORG 20,-

Adres Stadbroekermolen: Jacqueline Roufsweg 1, 6136 KX Sittard.

INSCHRIJFFORMULIER

Inschrijfformulier Kerstmarkt 2024 Docx
Word – 29,1 KB 98 downloads