ENTHOUSIASTE LEDEN/VRIJWILLIGERS GEZOCHT OM ONS TEAM TE VERSTERKEN

Wij zijn als organisatie op zoek naar mensen die het leuk vinden om zich aan te sluiten bij onze gezellige organisatie en die mee willen helpen als lid of als vrijwilliger bij de evenementen die wij organiseren.

Wat houdt dit in?

Als organisatielid ben je direct betrokken bij onze organisatie en dat betekend dat we verwachten dat je aanwezig bent bij onze vergaderingen en bij alle werkzaamheden die nodig zijn om het evenement te laten slagen. De vergaderingen vinden meestal 1x per maand plaats, alleen in de periode vlak voor een evenement zal dit wat vaker zijn. Daarbij verwachten we dat je het weekend dat er een evenement plaatsvindt, volledig beschikbaar bent om mee te helpen met de laatste zaken die geregeld moeten worden en met o.a. het opzetten/klaarzetten van materialen en het opvangen van de standhouders.

Als vrijwilliger help je alleen mee op de dag dat er een evenement plaatsvindt en hoef je verder (tenzij je dat leuk vindt) niet bij vergaderingen aanwezig te zijn.

Lijkt het je leuk om bij ons gezellige team te komen of om mee te helpen met een evenement, laat ons dat dan weten door een mail te sturen naar festijnophetelzasplein@gmail.com en wij nemen dan z.s.m. contact met je op.