REGLEMENT MARKT

 

OPBOUWEN: U bent op zondag vanaf 9.30 uur welkom om te komen opbouwen! Denk eraan dat om uiterlijk 11.30 u het plein AUTOVRIJ moet zijn om de eerste bezoekers netjes te kunnen verwelkomen, houdt hier rekening mee. U mag uw auto op het plein bij de toegewezen kraam parkeren voor in- en uit te laden, daarna moet de auto elders in de nabije omgeving worden geparkeerd!!

 

KRAAMNUMMER: U dient zich te melden bij de organisatie, u krijgt dan uw plek toegewezen en alle verdere benodigde informatie.

 

ZEIL KRAAM: U heeft bij aanmelding aangegeven of u zelf het zeil op de kraam doet of dat u dat door ons laat doen. Houdt er bij het zelf doen rekening mee dat de borg niet wordt terugbetaald als u na afloop van de markt het zeil niet ook zelf van de kraam afhaalt.

 

VERLICHTING KRAAM: De kraam is niet verlicht aangezien de markt overdag plaatsvindt.

 

PRODUCTEN: U mag alleen de producten verkopen die bij ons zijn aangemeld. Mocht hier iets in veranderen dan dient u dit tijdig (uiterlijk 1 maand voor de markt) aan ons door te geven. Het is NIET toegestaan tweedehands producten te verkopen.

 

AFMELDEN: Melding van afzien van deelname kan t/m 30 april. Na genoemde termijn worden de kosten van de standplaats NIET meer terugbetaald, tenzij de markt vanwege corona geannuleerd moet worden! Indien u niet aanwezig bent op de markt en u heeft zich niet afgemeld wordt ook de borg NIET terugbetaald!

 

LET OP: Verkoopt u vochtgevoelige producten, bedenk dan of u dit aandurft zich vroegtijdig aan te melden. Wij gaan er bij aanmelding vanuit dat u aanwezig zult zijn, als u zich last minute afmeldt omdat er regen of vochtigheid is voorspeld krijgt u het betaalde bedrag ook niet terugbetaald!

 

VERZOEK:  Om geld in kas te krijgen om elk jaar weer onze evenementen te kunnen organiseren verkopen wij zelf diverse warme en koude dranken. Ons verzoek aan jullie is dan ook om a.u.b. GEEN DRANK te verkopen. Foodtrucks zijn in overleg ook welkom op onze markt.

 

LET OP!  Het is NIET toegestaan voor  einde markt zonder toestemming van de organisatie uw plek te verlaten. Doet u dat wel wordt de borg NIET terugbetaald! 

 

OPRUIMEN: Iedere deelnemer is verplicht om na afloop van de markt zelf zijn restafval en niet verkochte spullen mee terug te nemen. Blijft er rommel achter wordt de borg niet terugbetaald!

 

AANSPRAKELIJKHEID: DEELNEMEN IS OP EIGEN RISICO. DE ORGANISATIE IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR SCHADE IN WELKE VORM DAN OOK.

 

ROUTE:  Komt u vanuit het centrum van Sittard volg dan de grote weg (Pres. Kennedysingel/Wehrerweg). Bij de laatste rotonde (vóór de Duitse grens naar Wehr) gaat u linksaf, dan de 3e straat links en de 2e straat rechts. Komt u via Duitsland (Wehr) dan gaat u bij de 1e rotonde na de grensovergang rechtsaf, dan de 3e straat links en de 2e straat rechts. Heeft u een navigatiesysteem, vul dan postcode 6137JL en huisnummer 1 of 2 in.

 

REGLEMENTBORG: INDIEN DE REGELS VAN DIT REGLEMENT NIET WORDEN NAGELEEFD WORDT DE BORG NIET TERUGBETAALD.

 

INFORMATIE:

WEBSITE: www.festijnophetelzasplein.nl

MAIL: festijnophetelzasplein@gmail.com

FB: www.facebook.com/festijnophetelzasplein