MADE WITH LOVE MARKT ELZASPLEIN 12 JUNI '22

De Made With Love markt is bedoeld voor iedereen die zelf producten maakt (met liefde natuurlijk). Denk aan sieraden, wenskaarten, bloemstukken, huisdecoratie, maar ook bijv. het zelf maken van jam, honing of andere lekkernijen. Zolang het maar zelf gemaakt is (en nieuw), dan ben je van harte welkom om mee te doen met deze markt.

Kosten voor een kraam zijn 25 euro als je zelf het zeil erop legt en eraf haalt en 32,50 als wij dat moeten doen. Borg is 20 euro.

Mocht de markt vanwege corona geannuleerd moeten worden en heb je je al aangemeld en betaald, dan ontvang je natuurlijk het geld retour. 

!! Op dit moment staat onze markt vol, alle 50 beschikbare kramen zijn gereserveerd. Mocht je toch nog graag een kans willen hebben om mee te doen, dan is er de mogelijkheid je in te schrijven op onze reservelijst. Op het formulier kun je dan aangeven tot hoelang van tevoren wij je nog mogen benaderen mochten er standhouders uitvallen.

RESERVELIJST

Mocht je alsnog kans willen maken om deel te nemen, meld je dan aan middels onderstaand formulier.

INSCHRIJFFORMULIER RESERVELIJST MADE WITH LOVE MARKT
Word – 13,8 KB 3 downloads

STANDHOUDERS

Geïnteresseerde standhouders kunnen zich aanmelden middels onderstaand inschrijfformulier.

INSCHRIJFFORMULIER MADE WITH LOVE MARKT ELZASPLEIN 2022
Word – 49,5 KB 365 downloads

FOODTRUCKS

Ook eigenaren van foodtrucks die hun producten zelf maken zijn van harte welkom op deze markt.

Kosten voor foodtruck in overleg, afhankelijk van stroomverbruik en afmetingen.

Geïnteresseerde foodtrucks kunnen zich aanmelden middels onderstaand inschrijfformulier, wij sturen dan een mail wat de kosten zijn en dan kan je beslissen of de inschrijving akkoord is of niet.

 

INSCHRIJFFORMULIER FOODTRUCKS MADE WITH LOVE MARKT
Word – 50,6 KB 36 downloads