REGLEMENT MARKT

 

OPBOUWEN: U bent op zondag vanaf 9.00 uur welkom om te komen opbouwen! Denk eraan dat om uiterlijk 11.30 u het plein AUTOVRIJ moet zijn om de eerste bezoekers netjes te kunnen verwelkomen, houdt hier rekening mee. U mag uw auto op het plein bij de toegewezen kraam parkeren voor in- en uit te laden, daarna moet de auto elders in de nabije omgeving worden geparkeerd!!

 

KRAAMNUMMER: U dient zich te melden bij de organisatie, u krijgt dan uw plek toegewezen en alle verdere benodigde informatie.

 

ZEIL KRAAM: Het zeil wordt standaard door de kramenbouwer op de kraam gelegd en u dient zelf het zeil op de kraam te hangen en na afloop weer van de kraam af te halen. U kunt er ook voor kiezen de kraam incl. zeil erop te reserveren voor een extra bedrag van € 5,-. Houdt er bij het zelf doen rekening mee dat de borg niet wordt terugbetaald als u na afloop van de markt het zeil niet ook zelf van de kraam afhaalt.

 

VERLICHTING KRAAM: De kraam is niet verlicht aangezien de markt overdag plaatsvindt. Wilt u er wel iets van verlichting in dan dient u hier zelf voor te zorgen (denk bijv. aan batterijverlichting).

 

VERSIEREN: Aangezien het een kerstmarkt is stellen wij het op prijs als u hier ook rekening mee houdt bij het inrichten van de kraam om deze zoveel mogelijk in kerststijl aan te kleden.

 

PRODUCTEN: U mag alleen de producten verkopen die bij ons zijn aangemeld. Mocht hier iets in veranderen dan dient u dit tijdig (uiterlijk 1 maand voor de markt) aan ons door te geven. Het is NIET toegestaan tweedehands producten te verkopen.

 

VERZOEK:  Om geld in kas te krijgen om elk jaar weer onze kerstmarkt te kunnen organiseren verkopen wij zelf diverse warme en koude dranken en wafels. Ons verzoek aan jullie is dan ook om a.u.b. GEEN DRANKEN EN/OF WAFELS te verkopen. Foodtrucks zijn ook van harte welkom op onze markt.

                       

AFMELDEN: Melding van afzien van deelname kan t/m 14 nov. Na genoemde termijn worden de kosten van de standplaats NIET meer terugbetaald!

Indien u niet aanwezig bent op de markt en u heeft zich niet afgemeld wordt ook de borg NIET terugbetaald! Mocht de kerstmarkt geannuleerd moeten worden vanwege aangepaste coronamaatregelen, dan ontvangt iedereen natuurlijk het betaalde bedrag + borg terug op de rekening!

 

LET OP!  Het is NIET toegestaan voor  einde markt zonder toestemming van de organisatie uw plek te verlaten. Doet u dat wel wordt de borg NIET terugbetaald! 

 

OPRUIMEN: Iedere deelnemer is verplicht om na afloop van de markt zelf zijn restafval en niet verkochte spullen mee terug te nemen. Blijft er rommel achter wordt de borg niet terugbetaald!

 

AANSPRAKELIJKHEID: DEELNEMEN IS OP EIGEN RISICO. DE ORGANISATIE IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR SCHADE IN WELKE VORM DAN OOK.

 

ROUTE:  Komt u vanuit het centrum van Sittard volg dan de grote weg (Pres. Kennedysingel/Wehrerweg). Bij de laatste rotonde (vóór de Duitse grens naar Wehr) gaat u linksaf, dan de 3e straat links en de 2e straat rechts. Komt u via Duitsland (Wehr) dan gaat u bij de 1e rotonde na de grensovergang rechtsaf, dan de 3e straat links en de 2e straat rechts. Heeft u een navigatiesysteem, vul dan postcode 6137JL en huisnummer 1 of 2 in.

 

REGLEMENTBORG: INDIEN DE REGELS VAN DIT REGLEMENT NIET WORDEN NAGELEEFD WORDT DE BORG NIET TERUGBETAALD.

 

INFORMATIE:

WEBSITE: www.festijnophetelzasplein.nl

MAIL: festijnophetelzasplein@gmail.com

FB: www.facebook.com/festijnophetelzasplein